Lapkritis 2023

Teismas nusprendė - būti gėjumi Rusijoje nelegalu

Rusijos Aukščiausiasis Teismas uždraudė „tarptautinį LGBT judėjimą“. Kaip tai konkrečiai paveiks LGBTQ+ žmones Rusijoje dar nėra aišku. Akivaizdu tik tai, jog šis sprendimas Kremliui taps įrankiu susidoroti tiek su bendruomenės nariais, tiek su politiniais priešininkais melagingai apkaltinant juos priklausant LGBTQ+.

Homofobiškų mamų organizacijai mokinių žinutės: „Meilė yra meilė ir jūs klystate“

Grupė Sietlo vidurinės mokyklos mokinių nusprendė kovoti su kraštutinių dešiniųjų „tėvų teisių“ grupe „Moms for Liberty“, išsiųsdama jiems atvirutes. Jomis pasidalino pati organizacija. Mokiniai kvietė liautis tyčiotis iš LGBTQ+ žmonių.

Gruodžio 1 d. - Soho Vilnius - 30 Years Of Pride: LGL B-Day

Asociacija LGL kartu su pirmąja žiemos diena pasitinka savo 30-metį bei kviečia jį švęsti kartu SOHO klube! Šį vakarą bus karšta ir ne tik dėl specialiai gimtadienio proga prie didžėjaus pulto stojančio DJ Ptychka, bet ir ypatingos viešnios iš saulėtos Brazilijos – Favela Lacroix!

Liudvika Pociūnienė: kovojantys prieš partnerystę pamiršta apie krikščionišką vertybę – meilę Dievui ir artimui

Liudvika Pociūnienė teigianti nesuprantanti tų, kurie prisidengdami krikščioniškomis vertybėmis žarstosi homofobija. LRT paskelbtoje nuomonėje teigia, kad tokie žmonės dažnai pamiršta apie Dievo duotą pareigą pasirūpinti silpnesniaisiais.