Gruodis 2023

GayLine.LT: 2023 m. pažymėti politinėmis nesėkmėmis, tačiau vilties teikia LGBTQ+ aktyvistai

Seniausio Lietuvoje LGBTQ+ naujienų portalo redakcija apžvelgia 2023 metus. O jų metu įvyko tikrai nemažai – žlugo viltys priimti civilinę partnerystę Lietuvoje, vykdyti išpuoliai prieš trans bendruomenę, iš Seimo pašalintas P. Gražulis, pokyčių, nors ir minimalių, suteikė ir katalikų bažnyčia.

Gruodžio 31 d. - Soho Vilnius - NY • 2024 | Train Your Moutai Dragon!

Sutik Naujus metus Naujamiestyje! Ką atneš žalias medžio drakonas? Kinų mitologijoje drakonas simbolizuoja karališkąją valdžią. Drakono metus reikia sutikti aktyviai, teigiamais jausmais, geriausia viename ryškiausių sostinės naktinių klubų – jau nuo 2007-ųjų metus skaičiuojančiame SOHO CLUB!

5 populiariausi 2023 metų GayLine.LT straipsniai. Daugiausia skaitytojų domisi peniais

2023-iesiems skaičiuojant paskutines valandas apžvelgiame šių metų rezultatus. Seniausias Lietuvoje LGBTQ+ naujienų portalas savo skaitytojams per šiuos metus parengė beveik pusantro tūkstančio tekstų. Pateikiame jums daugiausia sakytojų dėmesio sulaukusius straipsnis.

Rusijos reperis, dalyvavęs „beveik nuogi“ vakarėlyje, nuteistas 15 dienų kalėjimo

Reperis, kuris įžymybių vakarėlyje buvo apsirengęs tik su kojinėmis, buvo įkalintas 15 dienų. Vakarėlis Maskvos naktiniame klube surengtas tuo metu, kai Rusija toliau puola Ukrainą, o Kremlius dedasi „tradicinių“ vertybių rėmėju, kuriose nėra vietos nuogybėms, LGBTQ+ žmonėms ir linksmybėms.

Gruodžio 30 d. - Soho Vilnius - ICE:skimo Party Night

Susitinkam trisdešimtą gruodžio – žiemos šių metų priešpaskutintą. Aišku.. bus dar tos žiemos, bet juk dalis jos mus džiugins tik kitąmet! Vienas žiemos mėnuo dar su triušiu, kiti du – visai netrukus atjos žaliuoju drakonu! Jau paskutinis šeštadienis šiemet!