Šiandien yra Šiuo metu yra prisijungę 35 svečiai ir 14 narių Jūs esate neprisijungęs |
Naudotojas Slaptažodis Prisiminti mane šiame kompiuteryje
| registruotis | Lietuvos vėliava Angliška vėliava
Visuomeninė Lietuvos gėjų ir lesbiečių svetainė
CS Coolpix

Paremkite GayLine

SMS parama

Apklausa

Sužinojęs, kad prekės gamintojas ar paslaugos teikėjas priešiškas LGBT, jūs:

Rezultatai | Kitos apklausos

Balsų: 239, komentarų: 29

Reklama

Diskusijos

Moderatorius: erase

Diskusijos » Bendros »Alkoholizmas

11 puslapiai   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Alkoholizmas

janusas, 20 m.

Fanatikas

Narys nuo: Lie 03, 2009

Siuntimai: 285

Nuo: klp-vln-kl p

Nusiųsta: 2010-07-29 14:57
Mano manymu alkoholizmas baisi liga. Atvirai pasakius visa gyvenima pragyvenau su alkoholikais. Dar suprantu kodel vyresnio amziaus zmones pasiduoda siai ligai, tiesiog nesugebejo prisitaiskyt pasikeitus politinei santvarkai. Nelabai ka galiu pakomentuot apie sovietu sajunga (gimiau 1990) ,taciau kaip suprantu ten buvo priimta,kad uz tave masto valdzia, tu tiesiog vykdai. Vat zmones ir priprato,kad uz juos mastytu,o kai pasikeite santvarka ir reikejo pakovot uz save tai nesugebejo pritapti ir pasinere i alkoholio liuna. Zinoma,cia tik mano nuomone. Taciau kas baisiausia,kad is ties ir mano karta niekuo negeresne, koks tusas be gerimo? Kai paklausau bendraamziu,tai taip atrodo,kad geriausia svente kai rytojaus ryta nieko nepameni. Atvirai man toks laisvalaikio leidimo budas pasislykstetinas. T.y. as nieko pries isgert- kokio sampano per naujus metus, vyno per gimtadenieni ar kokio sidro su draugu, taciau,kad visiskas nusilakimas yra smagu kazkaip nesuprantu. Gal tiesiog as mirtinai nuobodi asmenybe,del to taip?

palamnersus, 37 m.

Entuziastė

Narys nuo: Vas 25, 2009

Siuntimai: 56

Nuo: Berlin

Nusiųsta: 2010-07-29 15:28
ka tik suklijavau filmuka panasia tema

huligan, 27 m.

Aistruolis

Narys nuo: Sau 27, 2010

Siuntimai: 141

Nuo: KNS-KLP

Nusiųsta: 2010-07-29 15:36
Alkoholizmas - baisus dalykas ta visi supranta.... ziauru matyt kai jaunas zmogus (draugo draugas...) isgerineja kiekviena diena, o per party geria tol kol nieko nebepamena ir nekreipia demesio i draugu raginima liautis... baisu pagalvot kas bus dar po keliu metu...
Eiti į puslapį: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11
Peršokti į: