Deividas,
21 m. Aistruolis  Narys nuo: Kov 17, 2009
Siuntimai: 175
Nuo: Tauragė-K
laipėda
|
Nusiųsta: 2010-01-05 09:54Visi mes turime svajonių (tai faktas). Tačiau ne visos svajonės virsta realybe...
Jūsų noriu paklausti, kaip įsivaizduojate eilinę darbo dieną su mylimu žmogumi (gyvenant kartu) pradedant nuo ryto ir baigiant vėlyvu vakaru ?
Jeigu jau esate vienas iš tų, kuris/kuri gyvena su mylimu žmogumi, galbūt norėtumėte papasakoti kaip Jūs praleidžiate dieną dviese?
Atsakymas turėtų būti tarsi mažas pasakojimas...
O štai ir mano svajonė apie dieną su mylimu žmogumi.
Pramerkiu akis. Rytas. Eilinė darbo diena. Laikrodis rodo 6.30h ryto. Mano zuikutis vis dar miega. Jį ir einu į dušą. Po to, padarau jam kavos ir, atnešu į lovą žiūriu - jis jau nubudęs ir rąžosi. Sakau: Labas rytas, mano meile... Atsisėdu šalia ir jį apkabinu. 7h ryto. Jis einą į dušą, o aš jam darau pusryčius Nekubėdami ir šnekučiuodamiesi pavalgom ir, lekiam į darbą! Kadangi namo grįžtu pirmas nei jis, tenka pagamint skanią vakarienę... Rodyklė pasisuka ties 6h vakaro ir girdžiu kaip mano zuikutis atrakina duris ir žengia vidun Ech, bėgu pas jį į glėbį, apkabinu ir pabučiuoju Kadangi vakarienė jau beveik paruošta, sėdam prie stalo... Šį vakarą nusprendžiam likti namie prie TV ir vyno taurės... O toliau...
Nežinau, kaip čia tos mintys išsidėstė, bet jaučiu, kad ne taip, kaip norėjau
Dabar Jūs pasireikškite 
|
dew,
24 m. Aistruolė  Narys nuo: Rgp 10, 2004
Siuntimai: 192
Nuo: Vilnius
|
Nusiųsta: 2010-01-05 10:40Mintys gražios, bet čia gal tik pirma savaitė bendro gyvenimo, na gal pirmas mėnuo  po to jau ryte derėtumėtės, kuris daro kavą, kuris kloja lovą ir t.t.  Bet kartu gyventi, vis tiek gera
Teko tą patirti, labai gera rūpintis savo žmogum, ir pvz keltis 5 ryto viena tam, kad padaryti pusryčius, kai šiaip galėtum snausti iki 8
Na, o vakare, kai pargrįta namo, antroji pusė, paplepi, pasiginčiji, kuri ilgiau sėdėjo prie kompo, ir kurios eilė davar, pasiginčiji draugiškai, kuri plaus indus ir pan pan  visas gyvenimas, vien derybos, bet tokios mielos 
|
klounoakimis,
41 m. Aistruolis  Narys nuo: Kov 20, 2009
Siuntimai: 211
|
Nusiųsta: 2010-01-05 12:01hmmm... norite supjudyti du geriausius draugus? uzdarykite juos ilgesniam laikui nedideleje patalpoje - pamatysite, kas bus... jei rimtai, buitis pamazu pakerpa romantikos sparnus, bet... mylint ir draugo kojiniu skabimas nera atstumiantis vargas 
|
dimux,
17 m. Pamišęs ekspertas  Narys nuo: Bir 10, 2009
Siuntimai: 885
Nuo:
|
Nusiųsta: 2010-01-05 12:05O man tai svajoti net neprisireike. pats sau netiketai susapnavau ir man patiko
Anksti ryte prabudau tikejausi jam pagaminti pusrycius, deja, jo namie jau nebebuvo, vargselis jau isleke i darba, radau tik rasteli, kad siendien jo nelaukciau, nes gris velai...
Neskubedamas, susitvarkiau, pavalgiau, ir nusprendziau vakare paruosti savo princui staigmena. Tuomet isejau i darba..nepatikesit kokia kancia ten buvo (taip sapnas buvo isskirtinai ryskus  )
Na bet sulaukiau savo meiles skambucio, su staigmena - pasiulymu vakare aplankyti jo tevus... buvo visai nelinksma... as juk norejau jam staigmena paruosti.. taciau ilgai negalvodamas sutikau... nors jo tevai (del neaiskiu priezasciu) man nepatiko... po to paaiskejo kad darbe turiu kokiu tai nemalonumu.. zodziu papildomai gadino nuotaika..
Taigi po darbo, jis atvaziavo mane pasiimti ir mes iskeliavom pas jo tevelius, nezinia ko svesti  ..
na viskas butu buve normaliai, bet ten pasirode ir jo brolis, kuris (irgi neaisku kodel) baisiai manes nemego. Na zodziu po labai prastos ( todel eilines  ) dienos pagaliau grizome namo...
apie jokias malonias staigmenas as jau nebegalvojau tenorejau greiciau eiti miegoti..
Dar dabar puikiai prisimenu ta vaizdeli - jis lovoje skaito knyga
as issekes atsigulu salia, ji apsikabinu...
pasijuntu kaip devintame danguje, pamirstu visas dienos nuoskaudas, istiesu sunku apibudinti ka tada jutau,
ir kai jis mane jau ruosesi pabuciuoti pries uzmiegant prabudau. (taip jau man visada sapnuose buna  )
|
Ra,
21 m. Meistras  Narys nuo: Bal 03, 2006
Siuntimai: 1212
Nuo: Kaunas
|
Nusiųsta: 2010-01-05 12:16as dar neisivaizduoju,kad jei tureciau antra puse galeciau kartu gyventi 
|
_XYZ_,
28 m. Entuziastas  Narys nuo: Gru 07, 2009
Siuntimai: 70
Nuo:
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:22
2010-01-05 09:54, Deividas parašė:
Visi mes turime svajonių (tai faktas). Tačiau ne visos svajonės virsta realybe...
Jūsų noriu paklausti, kaip įsivaizduojate eilinę darbo dieną su mylimu žmogumi (gyvenant kartu) pradedant nuo ryto ir baigiant vėlyvu vakaru ?
Jeigu jau esate vienas iš tų, kuris/kuri gyvena su mylimu žmogumi, galbūt norėtumėte papasakoti kaip Jūs praleidžiate dieną dviese?
Atsakymas turėtų būti tarsi mažas pasakojimas...
O štai ir mano svajonė apie dieną su mylimu žmogumi.
Pramerkiu akis. Rytas. Eilinė darbo diena. Laikrodis rodo 6.30h ryto. Mano zuikutis vis dar miega. Jį ir einu į dušą. Po to, padarau jam kavos ir, atnešu į lovą žiūriu - jis jau nubudęs ir rąžosi. Sakau: Labas rytas, mano meile... Atsisėdu šalia ir jį apkabinu. 7h ryto. Jis einą į dušą, o aš jam darau pusryčius Nekubėdami ir šnekučiuodamiesi pavalgom ir, lekiam į darbą! Kadangi namo grįžtu pirmas nei jis, tenka pagamint skanią vakarienę... Rodyklė pasisuka ties 6h vakaro ir girdžiu kaip mano zuikutis atrakina duris ir žengia vidun Ech, bėgu pas jį į glėbį, apkabinu ir pabučiuoju Kadangi vakarienė jau beveik paruošta, sėdam prie stalo... Šį vakarą nusprendžiam likti namie prie TV ir vyno taurės... O toliau...
Nežinau, kaip čia tos mintys išsidėstė, bet jaučiu, kad ne taip, kaip norėjau
Dabar Jūs pasireikškite
Kaip romantiškai čia viskas aprašyta... Kad realybėje tai būtų, tai būtų žemėje rojus  Tikrai, sutinku su kai kuriais čia rašiusiais - tokia romantika tetrunka tik kurį laiką, o ne visada.  Nors, neturiu moralinės teisės tai teigti, nes pats to nepatyriau, ir nežinau ar norėčiau patirti. 
|
alksnis123,
19 m. Fanatikas  Narys nuo: Gru 03, 2009
Siuntimai: 255
Nuo: kaunas
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:23geriau myleti zmogu, viens kitam padeti o ne vienas maista gamina kitas miega iki 13val ir pan. Gal as dar jaunas, nepatyres gyventi kartu, bet isivaizduoju. 
|
Nieko,
27 m. Naujokė  Narys nuo: Lie 12, 2009
Siuntimai: 9
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:29
2010-01-05 10:40, dew parašė:
Mintys gražios, bet čia gal tik pirma savaitė bendro gyvenimo, na gal pirmas mėnuo po to jau ryte derėtumėtės, kuris daro kavą, kuris kloja lovą ir t.t. Bet kartu gyventi, vis tiek gera
Teko tą patirti, labai gera rūpintis savo žmogum, ir pvz keltis 5 ryto viena tam, kad padaryti pusryčius, kai šiaip galėtum snausti iki 8
Na, o vakare, kai pargrįta namo, antroji pusė, paplepi, pasiginčiji, kuri ilgiau sėdėjo prie kompo, ir kurios eilė dabar, pasiginčiji draugiškai, kuri plaus indus ir pan pan visas gyvenimas, vien derybos, bet tokios mielos
Visiškai sutinku, na bet 5 ryto, aš tikrai nesikelčiau  Tegu, brangioji, būna tokia gera, pasidaro pati pusryčius, ir jei galima tyliau ruošiasi į darbą, kad manęs nepažadintų  Va čia jau būtų po keleto mėnesių bendro gyvenimo
O šiaip, tai gyvenimas kartu, manau, yra rimta, todėl, būnant 20 metų, kažin ar verta, vis tiek jausmus užgoš buitis. Čia brandos reikalas. Būna, žinoma, ir išimčių, bet bet. O ir gyventi kartu, manau, reiktų ne po mėnesio draugystės, o po daug daugiau laiko.
|
mariukas0213,
31 m. Fanatikas  Narys nuo: Vas 29, 2008
Siuntimai: 353
Nuo: prie
Baltijos
juros :)
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:33Rytas toks:
as ji pazadinu saldziu bucinuku, jis pramerkia akytes
As sakau "labas rytas, katineli", jis kazka sumurma po nosimi, tipo "noriu miego"
as keliuos virti jam kava, jis dar pora kartu apsivercia ant kito sono
As atnesu kava i lova, jis apsnudes gerdamas ispila kavos tirscius ant vakar iskalbtos patalines
As sakau "nesiparink", jis vel isikniaubia i pagalve...
Likus 20min iki jo darbo pradzios, staiga jis soka is lovos, apkaltina mane, kad jo ansciau nepazadinau, vos speja isokti i kelnes ir metes zvilgsni i veidrodi, padejuoja, kokia jo baisi sukuosena
 O koks vakaras, galite toliau isivaizduoti patys 
|
_XYZ_,
28 m. Entuziastas  Narys nuo: Gru 07, 2009
Siuntimai: 70
Nuo:
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:36O tai kur seksas visame sitame scenarijuje? 
|
Filippi,
23 m. Meistras  Narys nuo: Vas 04, 2007
Siuntimai: 1582
Nuo:
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:52Na, ką aš galiu pasakyti. Gyvename jau pora metų kartu. Pradžia buvo panaši, kaip ir temos autoriaus fantazijoje. Pusryčiai į lovą, seksas ir t.t.  Dabar vistiek smagu kartu gyventi, bet daugiau rutinos kasdienybėje. Jis dirba, aš mokausi. Ryte išeinam, kas į darbą, kas į mokslus, susitinkam vakare dažniausiai. Pavakarieniaujam, paveikiam ką nors kartu ir miegot  Auginam dar du šuniukus, kad linksmiau būtų. Na net nežinau, ką čia dar papasakot 
|
Nieko,
27 m. Naujokė  Narys nuo: Lie 12, 2009
Siuntimai: 9
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:54
|
Deividas,
21 m. Aistruolis  Narys nuo: Kov 17, 2009
Siuntimai: 175
Nuo: Tauragė-K
laipėda
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:55
|
Filippi,
23 m. Meistras  Narys nuo: Vas 04, 2007
Siuntimai: 1582
Nuo:
|
Nusiųsta: 2010-01-05 13:58
2010-01-05 13:55, Deividas parašė:
Kaip romantiškai čia viskas aprašyta... Kad realybėje tai būtų, tai būtų žemėje rojus Tikrai, sutinku su kai kuriais čia rašiusiais - tokia romantika tetrunka tik kurį laiką, o ne visada. Nors, neturiu moralinės teisės tai teigti, nes pats to nepatyriau, ir nežinau ar norėčiau patirti.
romantika gali trukti visą amžinybę, kaip ir meilė, na nebent kažkuris pradės braižyt degtukus...
tuomet į gražų gyvenimą įsiterps ir ne itin malonūs dalykai, kurių Jums visiems tikrai nelinkiu
Tikrai negali trukti visą amžinybę  Kai pagyvensi kartu su kuom nors - suprasi. Viską paliečia rutina ir kasdienybė. Būna ir susipyksti, ir apsirėki, visko būna. Juk šeimyninis gyvenimas

|
Gstik,
29 m. Pamišęs ekspertas  Narys nuo: Bal 30, 2009
Siuntimai: 514
Nuo: Klaipeda
|
Nusiųsta: 2010-01-05 14:11
2010-01-05 12:01, klounoakimis parašė:
hmmm... norite supjudyti du geriausius draugus? uzdarykite juos ilgesniam laikui nedideleje patalpoje - pamatysite, kas bus... jei rimtai, buitis pamazu pakerpa romantikos sparnus, bet... mylint ir draugo kojiniu skabimas nera atstumiantis vargas
Suprantu kad ne visi charakteriai yra suderinami. Pats esu gyvenes su mylimu zmogumi ir zinau, kad buitis nebutinai turi uzpjudyti
Daug kas priklauso nuo santykiu: kas kaip isivaizduoja seimos idile ir ko vienas is kito tikisi. Vienas nori kad ji nesiotu ant ranku kasdiena, kitas laimingas susitikdamas kelis kartus per savaite. Vienos teisingos taisykles nera, reikia derintis ir taikytis.
Del barniu jei mastysime konstruktyviai: jie parodo silpnasias santykiu vietas kurias reikia arba lopyti arba jos issiples iki santykiu isirimo. Choose life.
|