... kas būtų, jei taip iš tikro būtų
p.s. sita filmuka as pati suklijavau
Apklausa
Sužinojęs, kad prekės gamintojas ar paslaugos teikėjas priešiškas LGBT, jūs:
Balsų: 294, komentarų: 36
Renginiai
09/10
18:30-
21:00
Filmo „Priscilos, dykumos karalienės, nuotykiai“ peržiūra | TJA Vilniaus skyrius
09/10
22:00-09/11
07:00
PRIVELEGE PARTY @SOHO
09/11
17:00-
23:00
Filmo "Fahrenheit 9/11 (2004)" peržiūra | TJA Kauno skyrius
09/11
22:00-09/12
07:00
SATURDAY FIESTA @SOHO
09/12
18:00-09/13
00:00
Youth party - New aeon sauna
Moderatorius: erase
Diskusijos » Laisvalaikis »BDSM, odos ir latexso fetišistai
BDSM, odos ir latexso fetišistai
palamnersus, 37 m. Entuziastė Narys nuo: Vas 25, 2009 Siuntimai: 56 Nuo: Berlin |
Berlyno kasmetinę BDSM, odos bei latexo fetišistų gatvės šventę "Folsom Europe" kitais metais planuojama perkelti į Vilnių...juokauju
... kas būtų, jei taip iš tikro būtų p.s. sita filmuka as pati suklijavau |
Uosis, 47 m. Meistras Narys nuo: Bal 15, 2002 Siuntimai: 1473 Nuo: Kauno |
Kai grazus, sveikas, gerai treniruotas kunas, pavyzdine svara ir sveikata - tuomet odos rubas ar vyriską kovinguma pabrezianti detale buna super, bet...
kai nuplerę liurbiai traumuota oda lenda i odas... tai nei gorsetas, nei lateksas nepades. |
palamnersus, 37 m. Entuziastė Narys nuo: Vas 25, 2009 Siuntimai: 56 Nuo: Berlin |
manau Lietuvoj toks renginys dar ilgai neivyks
Lietuva tam dar nepasiruosusi ir nezinia ar isvis kada bus... man tiesiog idomu, kaip lietuviai reaguotu i toki rengini? |
erase, 25 m. Diskusijų moderatorius Narys nuo: Lie 15, 2006 Siuntimai: 632 Nuo: USA |
O dėl šio renginio kokia nuomonė? Jei renginy dalyvautų kovingai nusiteikę odiniai vyrai, Jūs pritartumėte? Jei liurbiai - ne? |
erase, 25 m. Diskusijų moderatorius Narys nuo: Lie 15, 2006 Siuntimai: 632 Nuo: USA |
Na kodėl. Jei tai būtų renginys, skirtas gėjų gyvenimo "fetišui" demonstruoti, valdžia tikrai neišduotų leidimo. O jei vyktų visuomeninis tokio pobūdžio renginys, manau, kad dalyvautų labai daug žmonių.
|
as uz toki rengini ir visom keturiom...
ir nesvarbu ar pasitempes, ar "liurbis", svarbu laisvas ir nepriklausomas ... tiesa, moteru ten irgi yra, ne tik vyrai |
billy, 20 m. Entuziastė Narys nuo: Bal 23, 2010 Siuntimai: 70 Nuo: Vilnius |
nematau prasmės tokio renginio.
kas nori gali taip kad ir kasdien vaikščiot ir tikrai yra žmonių kurie jei ne kasdien, tai bent prie progos - į kokį renginį, party ar smth, taip pasipuošia ir jei tai tinka - puiku, bet koks tikslas tokio "renginio" neįsivaizduoju. tuo labiau kd dauguma tų fetišistų atrodo ganėtinai nekaip. kaip nenorėčiau matyt kokiam gedo prospekte olialia pupyčių eisenos su silikoninėm grožybėm ir viskuo, kuo jos tegali pasipuikuot, tai pat nesinorėtų ir vyrų odiniais stringais matyt. |
Na matai, kiekviena žmonių grupė su tam tikrais "hobiais" ar pažiūrom turi teisę į tokius renginius, kurių metu, tarkim Tave, turinčią neigiamą nuomonę, priverstų į viską pažiūrėti iš kitos pusės, sudaryti apie save teigiamą įspūdį. Jau net ir tuo pačiu Gedimino pr. su jais žygiuotum |
BUPYC, 29 m. Dievas Narys nuo: Spa 03, 2009 Siuntimai: 5477 Nuo: Вильн юс |
Kaip mane jaudina sado mazo, zinoma tik normos ribose... Mmm.fantaska.
|
BUPYC, 29 m. Dievas Narys nuo: Spa 03, 2009 Siuntimai: 5477 Nuo: Вильн юс |
O vat merga apsirengusi kostiumu is latekso i ufonafte panasi.
|
ahra, 19 m. Mėgėja Narys nuo: Lie 22, 2009 Siuntimai: 19 Nuo: Vilnius |
Man tai tikrai neuzkliutu tokios demonstracijos, eitynes ar kaip ten vadinama. Svarbu man ant galvos nelipa, o vaiksciot savo keliais gali nors ir pliki, man tas pats. BDSM man jau tapo manija. Nieko kito ir neziuriu isijungus kompiuteri. Jau pas mane surinkta nemaza BDSM paveiksleliu ir video kolekcija. Tas lateksas dzin, bet labai patinka waterbondage. Nerealybe. Galeciau valandu valandas ziuret i tuos video...
|
Filippi, 23 m. Meistras Narys nuo: Vas 04, 2007 Siuntimai: 1582 Nuo: |
Tai yra jėga!!! Žinoma, ne kai visokie pilvoti seniai taip rengiasi. Gaila, tai nėra populiaru tarp jaunimo....
|
Daktariux, 26 m. Pamišęs ekspertas Narys nuo: Spa 24, 2005 Siuntimai: 909 Nuo: Klaipėda |
Ai, baikė dar čia. Va, jei būtų toks kaip SF Folsom Street Fair, tai tada turbūt ir pats popiežius atvažiuotų melstis už prarastas gėjų sielas
|
DrugeliuMetas, 21 m. Meistras Narys nuo: Spa 01, 2008 Siuntimai: 1159 Nuo: Vilnius |
O man sumontuotasis klipas patiko. Šaunuolė autorė!
|
aciu aciu uz pagyras ![]() |