Apklausa
Sužinojęs, kad prekės gamintojas ar paslaugos teikėjas priešiškas LGBT, jūs:
Balsų: 239, komentarų: 29
Renginiai
09/11
17:00-
23:00
Filmo "Fahrenheit 9/11 (2004)" peržiūra | TJA Kauno skyrius
Moderatorius: Esco
Diskusijos » Myli, nemyli... »Kaip elgtumetes pamate, kad jusu antra puse buciuoja kitas asmuo?
Kaip elgtumetes pamate, kad jusu antra puse buciuoja kitas asmuo?
ovimax, 66 m. Mėgėjas Narys nuo: Rgs 23, 2009 Siuntimai: 20 Nuo: |
Bent jau as patraukciau nereikalinga asmenybe nuo antosios puses ir pabuciuociau dar aistringiau.....
|
WARLIUS, 26 m. Legenda Narys nuo: Spa 16, 2006 Siuntimai: 3296 Nuo: o Tu išdrįsk paklausti. Ir Aš išdrįsiu atsakyti :) |
Visų pirma įvertinčiau bučinį - jei draugiškas tai kodėl gi nea
Aišku.. jei tai būtų laižiakas - tai kita kalba būtų. Bet kiek supratau šioje temoje rašoma BUČINYS (o ne laižiakas). Nedarau tragedijos... nors gėjai visada iš nieko gali padaryti šukuoseną, salotas ir tragediją o šiaip tai banali tema ir tiek...
|
Nicoboy, 21 m. Aistruolis Narys nuo: Rgs 26, 2009 Siuntimai: 141 Nuo: |
Buciuotumes tryse
o jei rimtai tai suprasciau tema, jei ja butu sukures 13-metis... |
Furppyto, 18 m. Aistruolis Narys nuo: Gru 04, 2009 Siuntimai: 124 Nuo: Kaunas |
Nusauciau abudu.
|
glamorous, 25 m. Entuziastas Narys nuo: Rgs 19, 2009 Siuntimai: 56 Nuo: |
Ta kita nusauciau [!!!], o su tuo pirmuoju butu LABAI rimtas pokalbis namie [galbut su smurtiniais elementais]. Hm, nors yra vienas BET - zinau, kad mano vyras taip nedarytu
![]() |
kreatyvas, 31 m. Fanatikė Narys nuo: Bir 05, 2010 Siuntimai: 479 Nuo: negyvenama sala |
visai nedurna tema..parodo zmoniu temperamenta emocialuma..takart mane ispyle karstis ir skaudziai ikvepiau gyliai..prie stalo tilu pasidare,sypsojaus..perpejau,mesteldama islankstyta gerve,nesuregavo..pagreitejo zingsniai ir isejau..bet veliau tai issikeikiau ir uzsibumbejau jau treti metai
|
Donc, 20 m. Pamišęs ekspertas Narys nuo: Kov 03, 2009 Siuntimai: 578 Nuo: Vilnius |
1. Prieičiau. 2. Patraukčiau tą, kuris nereikalingas. 3. Savajam gražiai palinkėčiau sėkmės ir nueičiau toliau daryti tai, ką dariau
|
sigge, 24 m. Aistruolis Narys nuo: Spa 16, 2008 Siuntimai: 233 Nuo: Stockholm |
Tai paprasciausiai butu ne mano antra puse. Nes mano partneris, to leist negaletu. Plius dar priklauso koks tas bucinys, jei tai draugiskas bucinukas, tegul buciuoja, tai tik parodo, kad zmogus vertas ir draugiskos meiles.
Salia manes gali but, tik toks zmogus, kuriuo galiu pasitiketi 100% Niekada nesekiojau paskui nieka is paskos ir neitarinejau, nes niekada nejauciau tam poreikio. Buvo atvejis, kai apie vieno mano vaikino neistikimybe papasakojo fotografas, kuris fotografuoja vakareliuose. Paprasciausiai palinkejau gero gyvenimo ir palikau ten kur stovi. |
urejus, 22 m. Aistruolis Narys nuo: Rgp 24, 2007 Siuntimai: 248 Nuo: Klaipėda kartais Vilnius |
keistas poziuris, kodel ta kita reik nusauti, jei tavo brangusis velniu priedes ir eina i sona, gal jis net nezino kad jus pora... ? todel niekada nesmerkciau to trecio zmogaus, nes jis del tokiu dalyku maziausiai kaltas buna |
duetu, 32 m. Aistruolė Narys nuo: Gegužė 31, 2008 Siuntimai: 159 Nuo: Amager |
Pagal tai, kiek pažįstu save, tai tyliai atsitraukčiau, kad susivokt kas ir kaip, o po to - rimtas pokalbis neišvengiamas.
..... Bet labai tikiuosi, kad šita tema rimto pokalbio neprireiks |
monte_carlo, 21 m. Fanatikė Narys nuo: Rgp 26, 2009 Siuntimai: 413 Nuo: Jonava. |
Palaukciau kol baigtu buciuotis
|
Eleggua, 18 m. Fanatikė Narys nuo: Lap 17, 2007 Siuntimai: 323 Nuo: Klaipeda |
Jei nelabai geri santykiai, iškart siusčiau nx.
Jei geri, būtų skandalas. |
monikamonika, 20 m. Entuziastė Narys nuo: Kov 01, 2010 Siuntimai: 89 Nuo: Vilnius |
As tai prisijungciau prie ju dvieju ir butu dar linksmiau |
roberto, 17 m. Fanatikas Narys nuo: Lap 28, 2008 Siuntimai: 310 Nuo: Marijampol e-Kaunas |
Paleisčiau iš kuo aštresnio daikto į galvą. O geriausia du, abiems užtektų
|
Filippi, 23 m. Meistras Narys nuo: Vas 04, 2007 Siuntimai: 1581 Nuo: |
Turbūt, be pykčio abiems palinkėčiau sėkmės ir pakelčiau taurę šampano už naują porą
|