Šiandien yra Šiuo metu yra prisijungę 100 svečių ir 99 nariai Jūs esate neprisijungęs |
Naudotojas Slaptažodis Prisiminti mane šiame kompiuteryje
| registruotis | Lietuvos vėliava Angliška vėliava
Visuomeninė Lietuvos gėjų ir lesbiečių svetainė

Paremkite GayLine

SMS parama

Apklausa

Sužinojęs, kad prekės gamintojas ar paslaugos teikėjas priešiškas LGBT, jūs:

Rezultatai | Kitos apklausos

Balsų: 294, komentarų: 36

Reklama

Diskusijos

Tema užrakinta

Moderatorius: ainas

Diskusijos » Visuomenė ir Mes »bendravimas

6 puslapiai   1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

bendravimas

toricas, 25 m.

Legenda

Narys nuo: Rgs 19, 2009

Siuntimai: 2000

Nuo: kur rytojus nuves

Nusiųsta: 2010-07-28 12:59

2010-07-28 12:11, Succubus parašė:

2010-07-28 11:53, SEKSIUKAS parašė:

2010-07-28 10:03, Succubus parašė:

Cia iki dramos dar lb lb toli
Taip "isizeidusi"! Tuoj net sukursiu tema "kaip geriau nusizuditi kai tave izeidzia gayline"
Be to gyvates man vienos is mieliausiu ropliu atstovu priimciau kaip komplimenta
O del nico cia jau mano reikalas koki ji sau susikurt be to po niku aiskiai manau yra parasyta lytis tik atidumo reikia.
o ir seip vien zodis succubus reiskia "velnias moters pavidale".
O ka erelis papute sparnelius ir uzeme gynejo pozicija toricas?

o kokios giliai isreikstos nepasitenkinimo mintys,galetum tapti rasytoja-kurti vaikam iliustruotas pasakas ....jai jis papute plinksnas,o tu pasikedenai savo pempes kuoda,atmink kad dar nebuvo tokios kovos kuria laimetu vista pries ereli ....

toricas, 25 m.
Meistrė

su skaitymu sunku ane?

as tai supratau, kad jis apie papustas plunksnas, ne apie mane turejo omeny, o apie save nors man dzin kaip ten i mane, pati kalta, kad toki nika sugalvojau tik tragedijos is to nedarau, ne jis pirmas, nei jis paskutinis

O succubus, ponia busite, ar panele? neduok die , dar kada neteisingai kreipsiuos, nors tikiuosi neteks

SEKSIUKAS, 24 m.

Fanatikas

Narys nuo: Gegužė 09, 2010

Siuntimai: 345

Nuo: Vokietija- Dortmundas

Nusiųsta: 2010-07-28 15:11

2010-07-28 12:11, Succubus parašė:

2010-07-28 11:53, SEKSIUKAS parašė:

2010-07-28 10:03, Succubus parašė:

Cia iki dramos dar lb lb toli
Taip "isizeidusi"! Tuoj net sukursiu tema "kaip geriau nusizuditi kai tave izeidzia gayline"
Be to gyvates man vienos is mieliausiu ropliu atstovu priimciau kaip komplimenta
O del nico cia jau mano reikalas koki ji sau susikurt be to po niku aiskiai manau yra parasyta lytis tik atidumo reikia.
o ir seip vien zodis succubus reiskia "velnias moters pavidale".
O ka erelis papute sparnelius ir uzeme gynejo pozicija toricas?

o kokios giliai isreikstos nepasitenkinimo mintys,galetum tapti rasytoja-kurti vaikam iliustruotas pasakas ....jai jis papute plinksnas,o tu pasikedenai savo pempes kuoda,atmink kad dar nebuvo tokios kovos kuria laimetu vista pries ereli ....

toricas, 25 m.
Meistrė

su skaitymu sunku ane?

tai gal paskolinsi lesius kuriu itariu neturi,nes tau tinka tik prie akiu formos nardymo akvolangai

Komjaunuolis, 19 m.

Mėgėja

Narys nuo: Lie 19, 2010

Siuntimai: 47

Nuo:

Nusiųsta: 2010-07-28 15:27

2010-07-28 15:11, SEKSIUKAS parašė:
tai gal paskolinsi lesius kuriu itariu neturi,nes tau tinka tik prie akiu formos nardymo akvolangai

vajez,koks iškalbus, o tu matai jos akis? aš tai ne,nes jos nuotraukoje jų nesimato
jeigu nepastebi kokios lyties yra vartotojas (o tai kartais sukelia šokių tokių nepatogumų,bei nesusipratimų) -visada galima pasitaisyti.nebūtina pulti svaidytis įvairiais epitetais ir įžeidinėjimais. skundies,kad tave patį kažkas užgaulioja ir dalija vienetus? dabar tikrai nesistebiu,nes su tokia bendravimo kultūra matyt kitokio atsako nesulauksi
o beje aš iš panelės succubus nepastebėjau jokio įsižeidimo ar staigaus agresyvaus puolimo-paprasčiausiai žmogus paaiškino,kad yra mergina,o ne vaikinas

sėkmės mokantis bendrauti-gal pavyks išvengti įvairių nesusipratimų,ką gali žinoti

HuGO, 30 m.

Narys nuo: Vas 24, 2007

Siuntimai: 578

Nuo: Londonas

Nusiųsta: 2010-07-28 15:49
uzblokuokit sia nesamoninga tema, del dievo meiles! nejauciat kaip visi nusisnekat jau sesis puslapius? kazkas kazka pasiunte kazkur, kazkas kazka atsake ir dabar visi aplaizineja sia debiliska situacija is visu pusiu....

rancour, 25 m.

Legenda

Narys nuo: Rgp 12, 2008

Siuntimai: 3718

Nuo: Vilnius

Nusiųsta: 2010-07-28 16:27

2010-07-28 15:49, HuGO parašė:
uzblokuokit sia nesamoninga tema, del dievo meiles! nejauciat kaip visi nusisnekat jau sesis puslapius? kazkas kazka pasiunte kazkur, kazkas kazka atsake ir dabar visi aplaizineja sia debiliska situacija is visu pusiu....

ainas akivaizdžiai miega.

ainas, 37 m.

Diskusijų moderatorius

Narys nuo: Vas 22, 2002

Siuntimai: 2672

Nuo: Miami, Florida, USA

Nusiųsta: 2010-07-28 16:46
Tema uzhrakinama. Atsiprashome uzh galimus nepatogumus.
Eiti į puslapį: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
 Tema užrakinta
Peršokti į: