Apklausa
Jūsų santykiai su antrąja puse šiuo metu?
Balsų: 492, komentarų: 6
Renginiai
SOHO LIVE - Birutė Dambrauskaitė 04/27 22:00 - 04/28 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Sauna Afterparty @ Glamour Gay Sauna 04/27 22:00 - 04/28 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Keep Calm and Party w Me @ SOHO 04/28 22:00 - 04/29 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Gay Naked party @ Glamour Gay Sauna 04/28 22:00 - 04/29 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Sunday Chill @ Glamour Gay Sauna 04/29 20:00 - 04/30 03:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Visi renginiai »Moderatorius: Aivmed
Diskusijos » Bendros »Sudalyvaukite zaidime: pazink save ir kitus!
Sudalyvaukite zaidime: pazink save ir kitus!
-Muzika-, 29 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lap 01, 2014 Siuntimai: 2745 Vietovė: Kaunas |
![]() Šis sukubas turi ilgą istoriją
![]() ![]() ![]() |
kauniuke, 42 m. Legenda ![]() Narys nuo: Rgp 30, 2007 Siuntimai: 3350 Vietovė: Danija |
![]()
Kai kartais isgeriu vyno ar alaus,tai leidziu sau tokia pabuti ![]() |
kauniuke, 42 m. Legenda ![]() Narys nuo: Rgp 30, 2007 Siuntimai: 3350 Vietovė: Danija |
![]() Muzika-leisiu kam nors kitam ja pagirti ar apkalbeti,nes galiu netycia,kokia gilia jos paslapti isduoti...
![]() |
AsAlisa, 20 m. Mėgėja ![]() Narys nuo: Gru 30, 2014 Siuntimai: 18 Vietovė: Kita šalis/Oth er country |
![]()
kiaune kuri zemina transseksualus.. Nepamirsk bumerango efekto !.. ir tikrai ne patriote palikusi LT. IR tu apie mane nieko senai nebezinai kaskoks is Gayline miurkt domejosi: "2015-01-15 09:15:24, miurkt parašė: Niu tu duodi ![]() Taip as tau parasiau pirma, bet nerodei jokio noro bendrauti, o paskui nei is sio nei is to kvieti i draugus jau sakydama kad uzblokavai mane skype ( nors mes skype gyvenime nesnekejome) ... nelabai supratau as to. Ne visi apgavikai, ir negyvenam pagal dziungliu istatymus.. jeigu tu gyveni pagal dziungliu istatymus tai cia tavo reikalas, as taip negyvenu tikrai. O man tikrai gera gyventi ir nesiskundziu gyveniu nei trupucio, jeigu tu turi kokiu nors blogu patirciu tai suprantu tave, bet nekaltink manes.. as tikrai niekuom kalta. Jeigu nori gali pasipasakot, kas nutike tau yra, isklausysiu tikrai... O jei ir toliau piktai rasysi man, tai tikrai pamirsk mane. As esu miela ir draugiska... " DEJA NIEKO NESUZINOJO IR NESUZINOSIT AS PASIKEICIAU. LAUKINIAI VAKARAI ! MELUOK, ZE*INK ir taip toliau.. |
Lilit, 78 m. Meistras ![]() Narys nuo: Rgs 14, 2012 Siuntimai: 1515 Vietovė: --------- |
![]()
Nepamenu, kad būčiau laisčiusi su jumis pelargonijas, bet tebūnie tai jūsų nOmonė. p.s. mane praleiskite, sceną užleidžiu AsAlisa'i. |
![]() Lilit-pamena,kad augina palergonijas ir,kad jas reikia palaistyti,bet nepamena,su kuo jas laisto.
Muzika-pamena... ![]() |
Lilit, 78 m. Meistras ![]() Narys nuo: Rgs 14, 2012 Siuntimai: 1515 Vietovė: --------- |
![]() Paler....
Pelar.... Labai nemandagu demonizuoti nepažįstamus. |
green_life_, 25 m. Pamišusi ekspertė ![]() Narys nuo: Gru 05, 2012 Siuntimai: 783 Vietovė: UK/London |
![]() Lilit... ![]() Apžiūrėjusi anketą ne itin kažką konkretaus ir galiu teigti apie šią asmenybę.. Atrodo savotiškai įdomi persona, ganėtinai griežta. |
parabellum, 29 m. Meistrė ![]() Narys nuo: Gegužė 12, 2014 Siuntimai: 1052 Vietovė: Vilnius |
![]() Hm, man taip atrodo, kad esi kampuota, vyriškų judesių mergina
|
-Muzika-, 29 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lap 01, 2014 Siuntimai: 2745 Vietovė: Kaunas |
![]() Ypatingai slepianti savo jautrumą po juokais ir visais kitais pasikandžiojimais. Neduokdie pačiups už tos uodegėlės ir paglostys,o tai būtų tolygu trenkimui su pasakų knyga per galvą. Ne visi tokie kvaili, kaip tu kartais atrodai.
|
parabellum, 29 m. Meistrė ![]() Narys nuo: Gegužė 12, 2014 Siuntimai: 1052 Vietovė: Vilnius |
![]() Na nevisai tiesa. Aš esu jautri, taip, to neslepiu, ypač kai tai liečia šeimos temas, išsiskirymus ir pan. Galit mane pagaut už uodegėlės, tikrai neįkasiu
![]() ![]() Muzika: Kartais pati pasikandžioja, bet kaip ir visi mes, širdy mieli ir pūkuoti ![]() P.S. nepamirškite pasakyti savo mamoms, kad jas labai mylite ![]() |
baziliskas, 78 m. Fanatikas ![]() Narys nuo: Rgs 30, 2014 Siuntimai: 279 Vietovė: France |
![]() nusprendžiau šįkart gan lakoniškai pasidalinti įžvalgomis, man labai patinka Tavo nickname.
|
Zinger, 22 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Sau 17, 2014 Siuntimai: 130 Vietovė: Kaunas |
![]()
teaser'is. |
baziliskas, 78 m. Fanatikas ![]() Narys nuo: Rgs 30, 2014 Siuntimai: 279 Vietovė: France |
![]() taip. ką tik pasigooglinau ką reiškia šis žodis, kirtai man per ego. <3 mokslo gūzas. |
Zinger, 22 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Sau 17, 2014 Siuntimai: 130 Vietovė: Kaunas |
![]()
sarcasm just flows from the gallbladder through everybody' minds till your urethra. ![]() |