Apklausa
Kurie politiniai rinkimai jums svarbiausi?
Balsų: 1210, komentarų: 6
Renginiai
Underwear party @ Glamour Gay Sauna 02/22 22:00 - 02/23 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Bye Bye Winter @ SOHO 02/23 22:00 - 02/24 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Gay Naked party @ Glamour Gay Sauna 02/23 22:00 - 02/24 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Sunday Chill @ Glamour Gay Sauna 02/24 20:00 - 02/25 03:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Nenormalių žaidimų vakaras 02/27 18:00 - 21:00, Tolerantiško Jaunimo Asociacija
Visi renginiai »Moderatorius: 666
Diskusijos » Myli, nemyli... »Antros pusės paieškos. Ar ieškote?
Antros pusės paieškos. Ar ieškote?
Apklausa: | Balsų: 1044 |
Voika, 38 m. Mėgėja ![]() Narys nuo: Spa 05, 2016 Siuntimai: 48 Vietovė: Vilnius |
![]() Nesuprantu, kas darosi žmonėms. Heteroseksualai nesuranda, homoseksualai nesuranda. Kas jums trūkdo mylėt kitą žmogų? Parašiau vieną kartą gyvenime žmogui, kuris patiko, susitikau ir gyvenu su juo iki šiol. Kodėl jus nepalaikot santykių, kodėl nusisukat nuo kitų žmonių?
|
qlco01, 19 m. Fanatikas ![]() Narys nuo: Lie 21, 2015 Siuntimai: 336 Vietovė: Kitur Lietuvoje |
![]()
O aš nesuprantu, kaip žmonėms kyla idėjos rašyt visą pseudomotyvacinį bullshit'a. Mylėt kitų žmonių niekas netrukdo, stengtis kurti santykius taip pat. Lygiai taip pat jiems niekas netrukdo skersą dėt ant tavo meilių, jausmų ir pastangų. Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums taip pasisekė, lengvai radote antrą pusę ![]() Bet gal ne visiem taip sekasi, kad ir kaip besistengtų? |
Sada, 29 m. Mėgėja ![]() Narys nuo: Rgs 25, 2016 Siuntimai: 41 Vietovė: United Kingdom |
![]() Zinoma.
![]() Ateis diena kai viskas bus. Busiu ir as . Viskam savas laikas, viskam savo pliusai. |
Vilma, 25 m. Fanatikė ![]() Narys nuo: Spa 06, 2016 Siuntimai: 340 Vietovė: Kaunas |
![]() Po ilgos pertraukos pradejau ieskoti, bet gal ne is karto antros puses, bet pradziai drauges su kuria butu smagu leisti laisva laika
![]() |
qlco01, 19 m. Fanatikas ![]() Narys nuo: Lie 21, 2015 Siuntimai: 336 Vietovė: Kitur Lietuvoje |
![]()
Random nude foto siuntinejimas Grinde irgi rimtą antrą pusę rast nepadės, kad ir kokį didelį tu turi ![]() |
forensis, 21 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Gru 22, 2015 Siuntimai: 107 Vietovė: --------- |
![]()
Well, grindr neturiu ir nesiuntinėju nieko. Ir nežinojau, jog didelį turiu ![]() Beje, tu man nelabai matytas o.O |
![]()
Arba "neprisimeni" arba kažkas gavo tavo neviešintų foto ir žaidžia. Nu vienas iš dviejų ![]() |
forensis, 21 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Gru 22, 2015 Siuntimai: 107 Vietovė: --------- |
![]()
O blem, reik imti šakes ir peilius, kad surasti, kas mano plika šikna internete prisistato ![]() |
BlackButoh, 23 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lie 13, 2013 Siuntimai: 3005 Vietovė: --------- |
![]() Būkit mano vyrais ir žmonomis? Sukurkim naują religiją, panašią į Islamą, kur vienas vyras gali turėti daug žmonų. Aš noriu turėti daug vyrų ir žmonų, ir dar ko nors. Čia dėl to, kad vienas žmogus neįstengtų mane išlaikyti.
|
studentas123456, 25 m. Naujokas ![]() Narys nuo: Rgs 10, 2016 Siuntimai: 9 Vietovė: Klaipėda |
![]() Ieškau, bet nėra tai nėra
![]() |
gulintis, 25 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Gru 24, 2014 Siuntimai: 160 Vietovė: Vilnius |
![]() noriu antro šalia.
|
Voika, 38 m. Mėgėja ![]() Narys nuo: Spa 05, 2016 Siuntimai: 48 Vietovė: Vilnius |
![]() Nuoširdžiai džiaugiuosi, kad jums taip pasisekė, lengvai radote antrą pusę Nemanau, kad čia sekmės dalykas. Gal žmonės nesistengia, gal nežino, kokie žmonės patinka, gal perdaug išrankūs, gal bijo santykių ar nemoka palaikyti? Nesuprantu kame problemos. Nu su netradicine orientacija gal sunkiau, nežinau. Bet kai visa chebra įprastų merginų virš 25 nieko neturėjo, neturi ir nelabai ieško, man yra neaišku. Gal kas galėtų paaiškint ar savo patirtim pasidalint, kodėl neužsimezga santykiai? |
-Muzika-, 30 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lap 01, 2014 Siuntimai: 3057 Vietovė: Kaunas |
![]()
High five! ![]() |
miria, 32 m. Meistrė ![]() Narys nuo: Bal 27, 2016 Siuntimai: 1580 Vietovė: Kita šalis/Oth er country |
![]() transgender zmoniem ira velniskai sunku surasti antra puse sakau drasiai
![]() kartais turime labai didelius lukecius per didelius nezinome ko norime ![]() |
Laichzeit, 28 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Vas 14, 2011 Siuntimai: 213 Vietovė: |
![]()
Tai kuriam tada, aš prisidėčiau ![]() ![]() pala, neistengtų išlaikyti? na, nebent sveri 245 kg... tada jau negarantuoju nieko |