2017-07-17 21:32, Darling parašė:
Noriu nusipirkt knygą, bet neturiu su kuo.
(no money - no honey) :'(
Biblioteka is Love, Biblioteka is Life
Apklausa
Jūsų santykiai su antrąja puse šiuo metu?
Balsų: 492, komentarų: 6
Renginiai
SOHO LIVE - Birutė Dambrauskaitė 04/27 22:00 - 04/28 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Sauna Afterparty @ Glamour Gay Sauna 04/27 22:00 - 04/28 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Keep Calm and Party w Me @ SOHO 04/28 22:00 - 04/29 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Gay Naked party @ Glamour Gay Sauna 04/28 22:00 - 04/29 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Sunday Chill @ Glamour Gay Sauna 04/29 20:00 - 04/30 03:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Visi renginiai »Moderatorius: Aivmed
Diskusijos » Bendros »Noriu, bet neturiu su kuo
Noriu, bet neturiu su kuo
iiTomasii, 78 m. Mėgėjas ![]() Narys nuo: Bir 10, 2017 Siuntimai: 32 Vietovė: Vilnius |
![]()
Biblioteka is Love, Biblioteka is Life |
Darling, 19 m. Pamišusi ekspertė ![]() Narys nuo: Spa 13, 2014 Siuntimai: 730 Vietovė: Vilnius |
![]()
Paprastoms knygoms - taip. Mylimiausių poetų eilėraščių rinkiniams - ne. |
arturas2009, 40 m. Naujokas ![]() Narys nuo: Kov 15, 2011 Siuntimai: 14 Vietovė: Dublinas-V ilnius |
![]() Noriu LadyBoys isdulkinti
|
cattato, 19 m. Mėgėja ![]() Narys nuo: Lie 09, 2017 Siuntimai: 16 Vietovė: Vilnius |
![]() Varysiu į party dalyką klube, bet kadangi visi pažįstami išsilakstę į pajūrius, teks varyt vienai
![]() ![]() |
tatufane, 21 m. Aistruolė ![]() Narys nuo: Sau 10, 2011 Siuntimai: 223 Vietovė: Vilnius |
![]() Nusprendžiau iš naujo peržiūrėti "the L word" kadangi planuojamas 7 sezonas. Gal kas nori kartu padaryti maratoną ?
![]() |
Dimthesun, 23 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Bir 22, 2017 Siuntimai: 135 Vietovė: Kaunas |
![]() Noriu rast patrauklu ir ismintinga medi su kuriuo galeciau apsikabinti.
|
zgys, 22 m. Pamišęs ekspertas ![]() Narys nuo: Bir 08, 2015 Siuntimai: 885 Vietovė: Vilnius |
![]()
Perfect trees doesn't exi... ![]() |
Dimthesun, 23 m. Aistruolis ![]() Narys nuo: Bir 22, 2017 Siuntimai: 135 Vietovė: Kaunas |
![]() ![]() |
AMY, 30 m. Fanatikė ![]() Narys nuo: Rgs 27, 2006 Siuntimai: 290 Vietovė: Vilnius |
![]() Noriu kavos ir smagaus laiko Vilniaus senamiestyje su nenuobodybe
![]() |
BlackButoh, 23 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lie 13, 2013 Siuntimai: 3005 Vietovė: --------- |
![]() Parašyčiau viršuje esančiam žmogui vien dėl ,, tureti sketuka (just in case)" daugiaprasmiškumo, bet nerašysiu ne aš nuobodi, o tas žmogus vis gi parašė ,,sketuka", ,,smagaus laiko" ,,pasivaikstinejimu" ,,nepazistamoji", o tai yra labai saldu ir dar be lietuviškų raidžių.
Norėčiau išeiti į miestą, kuris būtų queer af, o santykiuose nesudaiktintų partnerio ir nesakytų nieko panašaus į ,,meile", ,,pandute" ar dar kokia mažute. Aš su tokiais net kaip draugais nesutariu. |
AMY, 30 m. Fanatikė ![]() Narys nuo: Rgs 27, 2006 Siuntimai: 290 Vietovė: Vilnius |
![]()
A) Sketuko funkcija labai aiski, kur cia daugiaprasmiskumo pavyko izvelgti? Nebandau sukurti saldzios ir romantiskos atmosferos, tiesiog neturiu skecio.. o jeigu prades lyti? B) Atleiskite uz "negramatna teksta". C) Pasidairyk bilietu i San Francisco arba Brightona ![]() P.s. Prasovei del "Panduciu, mazuciu ir meiluciu" ![]() |
BlackButoh, 23 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lie 13, 2013 Siuntimai: 3005 Vietovė: --------- |
![]()
A) O tame, kad Just in case. Aš tai labai savanaudiška, nešiojuosi lietpaltį, bet čia ne tame esmė. B) Nu tai ką jau padarysi. C) Kad mane tie miestai nelabai žavi. Gal greičiau Holivudas dėl Lizos Koshy arba Otava dėl Cristine. Na bet tai vienintelės priežastys kodėl norėčiau aplankyti tuos kraštus, tai kaip ir nelabai svarbu. O mėgstami atlikėjai tai į Europą dažnai atvyksta. Europa - Amerika 1:0. Amerika neturi Skandinavijos ir ypač Švedijos. Europa - Amerika 2:0. Europa turi Didžiąją Britaniją. Europa - Amerika 2:1. |
vilkolakis, 22 m. Naujokas ![]() Narys nuo: Gru 27, 2012 Siuntimai: 11 Vietovė: Kaunas |
![]() vyro reivams ir narkotikams
![]() |
Oksa, 38 m. Pamišusi ekspertė ![]() Narys nuo: Lie 17, 2015 Siuntimai: 646 Vietovė: Vilnius |
![]() 07.29 kas nori kartu į kelionę į Klaipėdą pas delfinus
![]() Dar yra vietų ![]() |
![]() Man reikia trumpalaikio draugo, su galimomis ilgalaikėmis perspektyvomis, kuris nusimano mašinose. Ta prasme...jūs įsivaizduojat, galvoju, va, draugą gerą susiradau (frisko), bet tas žmogus nepadės man mašinos išsirinkt, nes mašinose nei bum bum, o galvojau, kad dar ir kaip nusimano. Liūdesėlis.
p.s. brolių prašyt nenoriu, nes noriu šeimai staigmeną padaryti. |