Apklausa
Kurie politiniai rinkimai jums svarbiausi?
Balsų: 1196, komentarų: 5
Renginiai
Rainbow Dance @ SOHO 02/22 22:00 - 02/23 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Underwear party @ Glamour Gay Sauna 02/22 22:00 - 02/23 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Bye Bye Winter @ SOHO 02/23 22:00 - 02/24 07:00, SOHO CLUB, Vilnius
Gay Naked party @ Glamour Gay Sauna 02/23 22:00 - 02/24 08:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Sunday Chill @ Glamour Gay Sauna 02/24 20:00 - 02/25 03:00, Glamour Gay Sauna, Vilnius
Nenormalių žaidimų vakaras 02/27 18:00 - 21:00, Tolerantiško Jaunimo Asociacija
Visi renginiai »Moderatorius: 666
Diskusijos » Seksas »AR PASISISAKYTI SAVO SIMPATIJAI, JOG JĮ MYLI LABAI SUNKU?
AR PASISISAKYTI SAVO SIMPATIJAI, JOG JĮ MYLI LABAI SUNKU?
Wadewilson, - m. Entuziastas ![]() Narys nuo: Sau 25, 2018 Siuntimai: 78 Vietovė: |
![]() Nežinant jo orientacijos?
|
Uosis, 56 m. Legenda ![]() Narys nuo: Bal 15, 2002 Siuntimai: 4023 Vietovė: Kaunas |
![]() manau, kad apie meilę vienas kitam gali šnabždėtis tik du vienas kitą mylintys žmonės, o prisipažinėti meilėje žmogui, kuris nejaučia kad tu ji myli... kvailas žeminimasis
|
homofoto, 27 m. Internetinė trolė (agresyvi provokatorė) ![]() Narys nuo: Bal 12, 2016 Siuntimai: 1616 Vietovė: --------- |
![]() KODĖL DIDŽIOSIOM RAIDĖM IR KODĖL SKILTYJE SEKSAS?
|
Giedris, 29 m. Pamišęs ekspertas ![]() Narys nuo: Bir 30, 2012 Siuntimai: 740 Vietovė: Kitur Lietuvoje |
![]() Aš sakyčiau, pirmiausia pasidomėk ką Tavo simpatija galvoja apie LBTQi bendruomenę. Padiskutuokit. Sužinok jo požiūrį, pasidomėk apie santykius. O šiaip jei žmogų pažįsti turėtum žinot ar numatyt kokia jo orientacija, į ką jis simpatizuoja.
Toliau, taip aklai rėžt kad jį myli, nežinant jo požiūrio į Tave yra didžiausia klaida kurią gali padaryt. Aš esu tai patyręs ir po to supratau kad esu didžiausias asilas, po to kai tuometinė mano simpatija man pasakė “Tu man tik draugas, mes niekada nebūsim pora, nesvajok apie mane”. Kad pasakytum žmogui jog jį myli turi būti 100% tikras, kad jis į Tave žiūri palankiai ir turi Tau tokį pat susidomėjimo Tavimi atgalinį ryšį , kuris galėtų įgauti tikimybę virsti santykiais. ![]() Skaudi patirtis kalba už save. |
creyzi, 51 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lap 13, 2006 Siuntimai: 2322 Vietovė: Kaunas |
![]()
Visose diskusijose tik tiek ir pajėgi parašyti - KODĖL - KODĖL. Kaip mažametis vaikas, dar nei vienoje diskusijoje neparašei savo nuomonės, ar kažko protingo ![]() |
homofoto, 27 m. Internetinė trolė (agresyvi provokatorė) ![]() Narys nuo: Bal 12, 2016 Siuntimai: 1616 Vietovė: --------- |
![]()
neteisingas pasakymas. pažiūrėk žodyne ką reiškia žodis visose, nes aš ne visose rašau. na o nuomonė - tu va savo nuomonę pareikšti sugebi, bet dar protingo kažko perskaityt neteko, ir dar negali savos nuomonės pagrįsti (sakai mažas vaikas bet pačios argumentacija žinau bet nesakysiu), tai kas iš to? o kodėl yra labai geras protingų žmonių klausimas, kai būsi protinga irgi naudosi jį (ne šitam gyvenime jaučiu nu bet nevermind). ai ir esco jau matau kad rašysi man į privatą vėl tai iš anksto atrašau FU |
creyzi, 51 m. Legenda ![]() Narys nuo: Lap 13, 2006 Siuntimai: 2322 Vietovė: Kaunas |
![]()
KODĖL yra geras žodis kol vaikas mažas , suaugę ji vartoja vis mažiau ir mažiau, jei jie aišku suaugę net tik kūnu, bet ir protu ![]() |
![]()
labai labai neteisingai. mažiau vartoja žmonės palaužti visuomenės, tokie kaip tu. |
![]()
Man nereikia klausinėti KODĖL KODĖL jau išaugau iš vaikiško amžiaus ![]() Jau sakiau tu manęs nedomini nepriekabiauk ![]() |
![]()
nereikia klausinėti, nes nes kad klausinėti turi veikti smegenėlės. |
![]()
Na jei smegenėlės užsikirto ant vieno žodžio tai klausinėk, aš daugiau nesiruošiu tau skirti savo brangaus laiko, tu man neįdomus ![]() |
![]()
jei tas laikas būtų brangus nebūtum prirašius tiek komentarų ![]() |
miria, 32 m. Meistrė ![]() Narys nuo: Bal 27, 2016 Siuntimai: 1580 Vietovė: Kita šalis/Oth er country |
![]() ne buna meiles be rizikos ar bendravimo jai bijai tai tada išvisa ne gyveni o egzistuoji skausmas ira gyvenimo dalis kaip ir meile be atsako tik is to nerkia daryti dramblio
![]() |
zgys, 23 m. Pamišęs ekspertas ![]() Narys nuo: Bir 08, 2015 Siuntimai: 912 Vietovė: Vilnius |
![]()
Po pasisakymo, jis savo simpatija išprievartaus,jei ji pasakys "dusk nx, pydere", todėl ir skiltyje seksas. |
zgys, 23 m. Pamišęs ekspertas ![]() Narys nuo: Bir 08, 2015 Siuntimai: 912 Vietovė: Vilnius |
![]()
KODĖL kodėl kodėl kodėl kodėl kodėl kodėl. Tiek daug kodėl, bat tiek mažai todėl. |