Sausis 2022

Gėjų bučinį mačiusi Rasa: O Jus nemanote, kad jis savo poelgiu įžeidė daug žmonių ir kad TV žiūrėjo ir vaikai?

Penktadienį Kauno Žalgirio arenoje vykusių M.A.M.A apdovanojimų atgrasiai girdimi iki šiol. Apdovanojimų metu Naglio Bieranco ir Luko Griciaus bučinys sulaukė neapykantos krušos. Ji pasipylė ne tik viešai socialinėje žiniasklaidoje, tačiau ir privačiomis žinutėmis. Naglis Bierancis pasidalino viena tokia žinute.

Santykius su 77-erių partnere sukūrusi 45-erių aktorė: Nekreipiu dėmesio į tai, ko iš manęs tikėjosi visuomenė

Kaip sakoma – meilei amžius nesvarbus. Tai įrodė ir Holivudo aktorės Sarah Paulson ir Holland Taylor, kurias skiria 32 metai! Moterys susitikinėja jau 7 metus ir apie savo santykius kalba viešai.

Prie daugiabučio Vilniuje – kruvinas konfliktas tarp vyrų: viskas dėl seksualinės orientacijos

Netradicinės seksualinės orientacijos vaikinus prie vieno sostinės daugiabučio užpuolęs 22 metų vilnietis Albertas Kratkovskis (Albert Kratkovski) neišvengė baudžiamosios atsakomybės – teismas konstatavo, kad jis yra kaltas dėl kurstymo prieš homoseksualius asmenis ir viešosios tvarkos pažeidimo.

Mokyklos atstovas mažo vaiko meno kūrinį prilygino nacių vėliavai

Mokinių tėvai Džordžijos valstijoje pranešė, kad mokyklos administracijai užkliuvo vaiko piešinys, kuriame pavaizduota vaivorykštės vėliava, skėtis ir užrašyta „Gėjumi būti gerai“. PinkNews praneša, kad piešinį nupiešė Oglethorpe Avenue pradinės mokyklos mokinys. Mokykloje mokosi 5–11 metų vaikai.

Ką žada Skvernelio demokratai LGBTQ+ bendruomenei?

Vakar beveik 3,5 tūkst. žmonių įsteigė naują politinę partiją – Demokratų sąjungą „Vardan Lietuvos“. Partija prisistato esanti atvira centro kairės politinė jėga. Vakarų pasaulyje būtų sunku surasti kairiąją partiją, kuri nekovotų už LGBTQ+ bendruomenės lygiateisiškumą. GayLine.LT redakcija, siekdama suprasti šios naujos politinės jėgos politines nuostatas, atliko šeštadienį patvirtintos programos analizę.

Sukrečiantis video - svečiui neleista įeiti į restoraną, nes „neapsirengė pagal savo lytį“

Restorano lankytojui nebuvo leista patekti į populiarų Atlantos restoraną, nes jis dėvėjo sijoną. 25 metų Pako Zolanski planavo švęsti draugo gimtadienį. Vakarienė turėjo vykti restorane „The Monticello“, tačiau Pako buvo sustabdytas durininko, kuriam nepatiko jų apranga.

Jungtinėse Tautose pristatyta trečioji Lietuvos pažangos ataskaita: sulaukta klausimų dėl Partnerystės įstatymo, lyčių lygybės

Ženevoje Jungtinių Tautų Žmogaus teisių tarybos visuotinės periodinės peržiūros metu trečiadienį pristatyta Lietuvos pažangos ataskaita. Lietuva sulaukė klausimų ir rekomendacijų iš 82 valstybių dėl lyčių lygybės užtikrinimo ir nediskriminavimo, LGBT asmenų teisių apsaugos, Partnerystės bei Nacionalinių mažumų įstatymų priėmimo.

Naujausias Mr. Bullet kūrinys prabyla apie smurto šeimoje ir LGBT problemas

Naujausias Lietuvos regio ir hip-hopo atlikėjo Mr.Bullet kūrinys kviečia atkreipti dėmesį į smurto šeimoje ir LGBT problematiką. Pagrindinė dainos „Homo Est“ žinutė sako, kad, nepaisant visų patiriamų išbandymų, emocijų ir patirčių, žmogus visuomet privalo išlikti žmogumi.

Prieš šiandienos atrankos į Euroviziją pusfinalį Lolita Zero ragina išsilaisvinti iš savo demonų

Šeštadienio vakarą nuo 21 val. LRT televizijos eteryje – pirmasis „Pabandom iš naujo!“ pusfinalis, po kurio paaiškės laimingieji, pateksiantys į projekto finalą. Tik keturi iš devynių pirmojo pusfinalio dalyvių gaus galimybę varžytis dėl kelialapio į didžiąją „Eurovizijos“ sceną. Dėl vietos finale kovos ir Lolita Zero.