Vasaris 2022

Intagram vyrukai - susipažinkime, Broderick Hunter

Susipažinkime su Broderick Hunter. Modelis ir aktorius krepšinį žaidė daugiau nei 15 metų. Jam buvo pasiūlytos stipendijos keliuose universitetuose, tačiau jis pasirinko Centrinės Floridos universitetą, kur dėl traumos jam teko trumpai nutraukti krepšininko karjerą. Jis buvo paskelbtas vienu iš 16 geriausių sektinų „Harper's Bazaar“ modelių, taip pat „Buzzfeed“ geriausių vyrų modelių.

Kaip lytinis aktas veikia vyrų širdį: kas lengviau – bėgimo takelis ar seksas?

Daugelis vyrų neretai susimąsto, ar seksualinė veikla per daug nenuvargina širdies. Nors šis klausimas gali kelti šypseną, tačiau iš tikrųjų yra gana svarbus, juolab kad šia tema jau atliktas ne vienas mokslinis tyrimas.

Sekso paslaugų teikėjai ir striptizo šokėjai - COVID privertė rizikuoti savo saugumu

„United Sex Workers“ yra profesinių sąjungų padalinys, organizuojantis geresnes darbo sąlygas ir siekiant pakeisti sekso paslaugų pramonę iš vidaus. Vienas iš jos tikslų – striptizo šokėjų ir sekso paslaugų teikėjų darbuotojų apsauga, suteikiant pagrindines teises, tokias kaip ligos pašalpa ir kasmetinės atostogos. Šios organizacijos darbas tapo dar svarbesnis pandemijos metu, kai striptizo klubai užsidarė, o sekso paslaugų teikėjai dažnai buvo priversti rizikuoti savo saugumu, kad užsidirbtų pragyvenimui.

Filmas apie homoseksualumą sukėlė Egipto pasipiktinimą. Režisieriui siūloma atimti pilietybę

Pasipiktinimas dėl naujo filmo, kuriame nagrinėjami tos pačios lyties asmenų santykiai tiek istoriniuose, tiek šiuolaikiniuose Artimuosiuose Rytuose, kelia pasipiktinimą Egipte. „Bashtaalak Sa’at“ („Ar galiu tave palyginti su vasaros diena?“) šio mėnesio pradžioje rodytas Berlyno kino festivalyje.

Šeimų maršo organizatorius siūlo “apvalyti” Ukrainą

“Aš už Rusijos ir Ukrainos susidraugavimą! 
Ir tai įvyks, bet tik po to, kai V.Putinas praves specialiąją apsivalymo nuo sorosinių operaciją…”, - rašo Marius Gabrilavičius.

Tiesa jis viena žinute neapsiribojo. Kitame komentare M. Gabrilavičius rašo:

”Ramybės! Ne KARAS vyksta! Vyksta valdžios struktūrų išvalymas nuo leftistinių padugnių tarnaujančių ne žmonėms, o žalingoms žmonijai korporacijoms!”.

Homofobinių komentarų neapsikentęs vaikinas sulaukė kino teatro žiūrovų aplodismentų

Filmas jau pelnė pagyrų už dviejų pagrindinių vaidmenų – Rajkummar Rao ir Bhumi Pednekar – atlikimą, taip pat už dramos ir humoro derinį. Vaikinai Agniva ir Priyanjul Johari nusprendė žiūrėti filmą kartu, bet galiausiai patyrė tai, ko tikrai nesitikėjo.

Vasario 27 d. - protestas - Lietuvos moterys stoja už Ukrainos Moteris

Iniciatyvos organizatorės - Daiva Žeimytė-Bilienė, Dovilė Filmanavičiūtė, Živilė Kruopaitė-Basiulė, Inga Jablonskė, Agnė Grigaliūnienė sako norinčios apeliuoti ne tik į Lietuvos ir su pasibaisėjimu Rusijos agresiją stebinčio likusio pasaulio, bet ir pačių rusų moterų širdis. Pasak jų, yra vilties, kad Rusijos visuomenę išjudinti galėtų į gatves išėjusios žmonos, seserys ir motinos, kurių vyrai, broliai ir sūnūs jau žūsta kare. Palaikymo žinute bus dalijamasi ne tik su Lietuvos, bet ir užsienio žiniasklaida.

Naujausiame Žmogus-voras filme - pridėtiniai sėdmenys. Įvertink kurie iš jų (foto)

Aktorius Tom Holland – naujausiame filme „Nėra kelio namo“ vaidinantis žmogų-vorą prasitarė, kad vienas iš aktorių dėvėjo pridėtinius sėdmenis. Kaip žinia, šiame filme susitiks visi trys žmogų-vorą įkūnijantys aktoriai - Tom Holland, Tobey Maguire ir Andrew Garfield. Taigi pamatysime ne vieną, o visą būrį "voriukų".