Spalis 2023

7 priežastys kodėl verta susitikinėti su mažo ūgio vaikinais

Mes esame apsėsti standartais ir stereotipais. Neva visi verti mūsų dėmesio turi būti raumeningi, aukšti, maža nosimi, plačiomis mėlynomis akimis ir ko dar neprisigalvojame. Tiesa ta, kad grožis yra įvairus, kaip ir mes. Ar ne laikas išsivaduoti iš kultūriškai primestų grožio etalonų?

Trys metai - tiek laiko Ispanijos futbolo federacijos prezidentas negalės dirbti su futbolu

FIFA drausmės komitetas uždraudė Luisui Rubialesui, buvusiam Ispanijos futbolo asociacijos prezidentui, trejus metus užsiimti bet kokia su futbolu susijusia veikla. Taip reaguota į prezidento veiksmus, kai jis Ispanijos moterų futbolo rinktinei laimėjus pasaulio čempionatą, be žaidėjos sutikimo, pabučiavo ją į lūpas.

Tik vienas iš šešių aseksualių žmonių nesusidūrė su diskriminacija

Visuomenėje dominuoja požiūris, kad visi privalo norėti lytinių santykių. Seksualinio potraukio nejaučiantys žmonės patiria to pasekmes. Naujausias „Stonewall“ tyrimas rodo, kad aseksualių žmonių diskriminacija yra plačiai paplitusi.

Spalio 31 d. - Soho Vilnius - Nightmare on Švitrigailos Street

Svečiams iš anapus Helovino naktį siaubin-gėjišk-bais ir visokias kitokias iausias melodijas šiurpiausiame ir kartu stilingiausiame metų vakarėlyje iki pat paryčių gros DJ Gyvatnešis. Su pilnai išpildytu Helovino aprangos kodu įėjimas šiąnakt visą naktį nemokamas.

Gražulis dangstosi religija, bet pamiršo apie įstatymus ir Seimo nario priesaiką?

Seimo nariui Petrui Gražuliui prokuratūra siekia pareikšti įtarimus dėl viešo tyčiojimosi ir LGBTQ+ žmonių niekinimo. Jis ginasi, kad tik perpasakojo Šventąjį Raštą. Ar iš tiesų Lietuvoje norima suvaržyti žmogaus žodžio laisvę ir apriboti jo galimybes skleisti tikėjimą?

Lesbietę dukrą atstūmęs tėvas sulaukė pagyrų: LGBTQ+ žmonės „užkrečia mūsų vaikus“

Kai kurie religija prisidengiantys žmonės renkasi būti ištikimi tikėjimui, o ne savo šeimai ir vaikams. Vienas tokių pavyzdžių neseniai nuskambėjo kraštutinių dešiniųjų laidoje. Jos vedėjas sveikino savo dukrą lesbietę atstūmusį tėvą ir aiškino, kad tėvams svarbu „išlaikyti savo įsitikinimus“.