Liepa 2022

Pasaulio Sveikatos Organizacijos vadovas: Gėjai ir biseksualūs vyrai turėtų sumažinti sekso partnerių skaičių

Infekcinių ligų ekspertai pataria sumažinti seksualinį kontaktų skaičių su skirtingais partneriais, kol beždžionių raupų protrūkis bus suvaldytas, rašo Metroweekly. Apie tai prakalbo ir Pasaulio Sveikatos Organizacijos (PSO) vadovas.

Amerikiečių komikas: kūno proporcijos neturi būti problema (video)

Socialiniame tinkle „TikTok“ atviras gėjus, komikas Jaboukie Young-White prakalbo apie žmones, kurie komentuoja nuotraukas, kuriose jis pozuoja beveik nuogas. Jis pabrėžė, kad kūnas visuomet yra seksualus, svarbiausia ką apie save mąstote jūs patys.

Intagram vyrukai - susipažinkime, Christian Van Rooyen (foto)

Pasisveikinkite su Christian, gydytoju ir modeliu, kuris gyvena Khayelitsha mieste, Keiptaune Pietų Afrikoje. Neturime daug informacijos apie šį žavų vyrą. Tiesa jo nuotraukos, kuriose jis dažnai be marškinėlių, sukrovė beveik 150 tūkstančių sekėjų Instagram socialiniame tinkle.

D. Trumpas užsimena, kad kandidatuos į prezidentus. Žada kovoti prieš LGBTQ+

Donaldas Trumpas prieš kelias dienas sakydamas kalbą per metinį dešiniųjų respublikonų ne pelno siekiančio instituto „America First Policy Institute“ renginį užsiminė, kad ketina varžytis dėl prezidento posto 2024 m. Taip pat aiškiai įvardino, kokia gali būti viena iš jo rinkiminės kampanijos temų. Jis pavadino LGBTQ+ teisių gynimą „socialiniu nuosmukiu“.

Liepos 30 d. - Soho Vilnius - Flamingo Weekender

Reklamščikai, piarščikai ir kiti svajingi rožiniai flamingai šiąnakt suskrenda į SOHO klubą. Gal tam, kad metas pakedenti plunksnas, gal įmerkti kur nors tą savo snapą ar grakščiom kojom pražingsniuoti podiumu, gal net užšokti ant šokių stulpo ir suktis, šėlti, dūkti. Tarti labas, kaip tau sekas! Ar.. oho, kaip seniai tave mačiau! Jau čia tų vakarėlio burtažodžių visas tuzinas.